Dag 12 van Los Angelos naar Palm Springs

woensdag 21 mei 

Rond 8.30 uur weg. Eerst postkantoor in Sherman Way, vlakbij de 405, gezocht om postzegels te kopen. Later leerden we dat je ook bij supermarkten postzegels kunt kopen maar dat wisten we toen nog niet. Bij de kaartenverkopers in Yosemite of Universal City lukte het in ieder geval niet.  Om Los Angelos uit te komen rijden we stukje 405, stukje 101, dat 134 wordt en later 205. Bij de 57 naar het zuiden om de 10 op te pikken. Niet ver van kruising met 215 stop om koffie te drinken, te tanken  en een bezoekje aan een grote campingzaak (CampingWorld) te brengen. Gewoon, om te kijken wat voor andere zaken ze er verkopen dan in Nederland.

Het weer zakt helaas wat in. Bij Banning slaan we de 243 in, de Palm to Pines Highway. Slingert snel omhoog, eerst langs woestenij, later door naaldbos. We komen bij Idylwild, een leuk klein plaatsje met houten huizen, toeristenwinkeltjes en restaurantjes. We kijken wat rond maar het weer zit niet echt mee.







Dan via de bochtige 74 richting Palm Desert. Er is nog een vistapoint met rotsen en cactussen. We zien de agaves in bloei staan. Het is een desolaat, bergachtig woestijnlandschap.

Rond 18.00 uur in Palm Springs op camping Happy Traveler RV Park, een uiterst schone en verzorgde camping met zwembad. 

We hebben vandaag 196 mijl gereden. 

Reacties

Populaire posts